Tuincentra

Haaring de Brabander b.v. heeft een ruime ervaring met het installeren van verwarmingsinstallaties in tuincentra, hierbij is het belangrijk dat vooral de wensen van de klanten gecombineerd kunnen worden met de visuele look van het betreffende tuincentrum.

tuincentrum 1Immers, wordt een verwarming in een productiebedrijf nog gezien en gebruikt als transportsysteem, bij de toepassing in tuincentra is een verwarmingsbuis veelal een storende factor en dient zo veel mogelijk te worden opgenomen in de omgeving. Buiten de techniek die ook hier van toepassing is komt er ook een stuk creativiteit om de hoek kijken, een eigenschap die wij graag met onze klanten delen.

Veel bestaande tuincentra maken nog gebruik van verouderde ketelinstallaties, Haaring de Brabander b.v. is bij uitstek uw partner om deze installaties te vervangen voor zeer energie zuinige hoog rendement ketels welke middels een cascaderegeling voor een optimale energiebesparing kan zorgdragen zonder dat het klantcomfort daar onder te lijden zal hebben.

Ook voor het toepassen van sfeerverwarming in uw tuincentrum bent u bij ons op het juiste adres.