Radiatoren

 

Copia de radiatorRadiatoren zijn bij veel huiseigenaren en bedrijven geliefd om te vervangen vandaag de dag. Wij bieden u dan ook bijzonder veel mogelijkheden binnen uw budget en smaak. De meeste woningen zijn voorzien van radiatoren die we het liefst verbergen achter een bank. De in de bouwmarkt verkrijgbare decoratie pakketten van hout/MDF verminderen de capaciteit (warmte afgifte) van de radiator. Naast het energie verlies en de onbalans die in de installatie ontstaat, neemt deze oplossing ook nog eens de nodige ruimte in beslag. Veel beter is het om de radiator te vervangen voor de zogenaamde hoog rendement radiatoren. Ook op het gebied van paneel- of decorradiatoren zijn er vele mogelijkheden. Warmte in de allermooiste vorm.

Radiatoren voor verschillende ruimtes

Consumenten of opdrachtgevers hebben talrijke mogelijkheden om een persoonlijke keuze teradiator 2maken. Voor iedere ruimte vind u in onze collectie ongetwijfeld iets in uw smaak. Denk aan ruimtes als:

  • Hal
  • Woonkamer
  • Keuken
  • Slaapkamers
  • Badkamer
  • Werkkamers
  • Bedrijfsruimtes

Vele modellen, afmetingen en kleuren zijn verkrijgbaar. Radiatoren en convectoren zijn duurzame gebruiksartikelen en uw keuze is dan ook voor jaren. Het zijn blikvangers en maken deel uit van uw interieur. De ruimte is pas echt af met een bijzondere radiator.

Collectie radiatoren

U kiest voor kwaliteit en goede afwerking. Logisch, temeer omdat er behoorlijk wat radiatoren van mindere kwaliteit worden aangeboden. Wij bevelen u van harte de collecties van Radson, Thermic en Jaga aan. De keuze is niet eenvoudig. Naast kwaliteit gaat het om persoonlijke smaak én, niet te vergeten, het bedrag dat u uit wilt geven. Een fraaie radiator geeft naast persoonlijk comfort tevens een meerwaarde aan uw woning of werkplek.

Capaciteit berekenen

Naast de getoonde producten op deze site kunt u de totale collectie vinden op de verschillende websites van onze leveranciers. Tijdens het raadplegen van de site kunt u zich oriënteren welke radiator en/of convector u mooi vindt. De capaciteit die u nodig heeft voor uw CV kunt u het beste door ons als CV-installateur laten berekenen. Aan de hand van de door u gemaakte keuze kunnen wij bepalen welk type radiator het meest geschikt is in uw situatie.

Het begrip Watt

U komt regelmatig de term ‘warmteafgifte in Watt’ tegen. Hiermee wordt bedoeld het vermogen (capaciteit) dat een radiator afgeeft. Het totaal aan Watts van radiatoren en vloerverwarming moet voldoende zijn om een aangenaam comfort in uw woning te waarborgen zonder dat dit ten koste gaat van hoge stookkosten.