Wonen en werken

Wonen en werken doet u comfortabel

in her officeDe aandacht voor energiezuinige verwarming, ventilatie en koeling is de laatste jaren sterk toegenomen. Terecht zeggen wij! Een prettig leefklimaat veraangenaamt het leven maar dit hoeft zeker niet samen te gaan met ene hoge energierekening !!!  De komst van vooral ook energiezuinige systemen heeft de belangstelling voor verwarming versterkt. Door de Nederlandse weersomstandigheden én uit hygiënisch oogpunt behoort verwarming en warm water tot de eerste levensbehoefte. Uit kosten- en milieutechnische overwegingen is het nu tijd voor een energiezuinige installatie.

Modern of klassiek

Als installateur maken wij het mogelijk, precies zoals u het wenst. Middels de vele mogelijkheden die internet biedt kunnen wij u een compleet beeld van de vele mogelijkheden op het gebied van installatietechniek geven. Uw nieuwe radiator in RVS, wit, chroom of gelakt in metaalkleur is dé trend van vandaag en morgen. De gepresenteerde radiatoren zijn in de meeste gevallen perfect te combineren met een modern of klassiek/antiek interieur.

Comfort en woonplezier begint bij goede informatie!

Persoonlijke dienstverlening

Dagelijks profijt van een prettige leef- en werkomgeving. Vanaf het moment dat de centrale verwarming bekendheid kreeg in Nederland, zijn plaatselijke ondernemers actief op het gebied van installatie, onderhoud en vervanging. Zij kunnen u een totaalpakket bieden. De persoonlijke dienstverlening die geboden wordt is uniek in de branche. Kleine- en middelgrote installatiebedrijven bewijzen dagelijks hun service, kwaliteit en kennis. Ook in de toekomst bent u beter af met een installateur in de buurt.

Voordelen Haaring de Brabander b.v.

De voordelen die wij u bieden:

  • Altijd contact met dezelfde personen
  •  Bekendheid met uw CV-installatie
  • Snelle levertijden
  • Hoogstaande klantgerichtheid, technische know-how
  • De nieuwste trends in installatietechniek

Uw partner voor optimaal comfort, innovatief in materiaal en design.